2015. június hónap bejegyzései

MEGHÍVÓ

Csernely Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. június 24-én (szerda) 16 órától tartja – Munkaterv szerinti – soron következő ülését, amelyre tisztelettel meghívja a település lakosságát! Az ülés helye: Községháza Tanácskozó Terme (Csernely, Kissor út 26.)

Kategória: Hírek | MEGHÍVÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Könyvtári bemutatkozó – 2015.06.06.

A Kitekintő-ablak térségünkre elnevezésű program keretében hatalmas érdeklődés közepette Csernely település mutatkozott be az Ózdi Városi Könyvtárban 2015. június 08-án. (A képeket Maruska Lászlóné és Kerékgyártó Mihály készítették. Az eseményről bővebben a Galériában.)  

Kategória: Hírek | Könyvtári bemutatkozó – 2015.06.06. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2015. június 06. Trianon-megemlékezés

2015. június 06-án került sor községünkben a Trianon emlékmű felavatására.   A képeket Bartók Bianka és Maruska Lászlóné készítették. (További képek a galériában megtekinthetőek).

Kategória: Hírek | 2015. június 06. Trianon-megemlékezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tűzgyújtási rendelet változása

CSERNELY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8 /2015. ( IV. 30. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE A helyi környezet védelméről, a közterületek és ingatlanok rendjéről, a település tisztaságáról szóló 18/2007. (X. 31.) önkormányzati rendelet módosításáról Csernely Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a környezet védelmének általános szabályairól … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Tűzgyújtási rendelet változása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

MEGHÍVÓ

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából szeretettel és tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját az ünnepi megemlékezésre és szoboravatásra. Időpont: 2015. június 06. (szombat) 13.00 Helyszín: Kastéllyal szemben lévő park Csernely Község Önkormányzata    

Kategória: Hírek | MEGHÍVÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

MEGHÍVÓ

Sok szeretettel meghívunk minden érdeklődőt, aki szeretne többet tudni a Trianoni békeszerződésről, és annak hatásairól a magyarságra. Az előadások látogatása ingyenes.

Kategória: Hírek | MEGHÍVÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

MEGHÍVÓ

Tisztelettel és szeretettel meghívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a „Kitekintő ablak a kistérségre” elnevezésű programsorozat állomására, amelynek keretében Csernely település mutatkozik be. Helyszín: Ózdi Városi Könyvtár Időpont: 2015. június 08.(hétfő) 16.00

Kategória: Hírek | MEGHÍVÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva