2016. október hónap bejegyzései

2016. október 23.

Csernely település 2016. október 23-án tartotta megemlékezését az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából. (A megemlékezésről készült képek a galériában találhatók.)

Kategória: Hírek | 2016. október 23. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

MEGHÍVÓ

Csernely Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. október 26. napján (szerda) 16.00 órai kezdettel tartja soron következő ülését, amelyre tisztelettel meghívja a lakosságot. Az ülés helye: Önkormányzat tanácskozója

Kategória: Hírek | MEGHÍVÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

TIGÁZ értesítés

A TIGÁZ-tól a FŐGÁZ-hoz érkezett fogyasztók közel fele havonta közel azonos összeget fizet a földgázért, mert a kiegyenlített részszámlázást választotta. A szolgáltatóváltás miatt azonban átmeneti változás áll be a részszámlák összegében. Ennek oka, hogy a fűtési szezon magasabb fogyasztására előre … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | TIGÁZ értesítés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

MEGHÍVÓ

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját az 1956. évi forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepi megemlékezésre. Időpont: 2016. október 23. 15 óra Helyszín: Világháborús Emlékmű Emlékezzünk együtt! Ünnepeljünk közösen!

Kategória: Hírek | MEGHÍVÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Könyvtári kiállítás-„Nagyszüleink értékeinek nyomában”. .

A Csernelyi Könyvtárban volt megtekinthető az a múltidéző kiállítás, mely a következő címet viselte: „Nagyszüleink értékeinek nyomában”. . (A kiállítás képei a Könyvtár oldalon láthatóak. A képeket Bárdosné Maruska Judit könyvtáros készítette.)

Kategória: Hírek | Könyvtári kiállítás-„Nagyszüleink értékeinek nyomában”. . bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva